Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

 Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

H χθεσινή ιστορική απόφαση που αναγνωρίζει την Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση είναι αποτέλεσμα σκληρών και επίμονων αγώνων, το πλειοψηφικό αντιφασιστικό ρεύμα μεσα στους χώρους δουλειάς, στα συνδικάτα, στις γειτονιές και συνολικά στην κοινωνία.

Είναι δικαίωση για τα θύματα των ναζιστών, για όλα τα ταξικά αδέλφια μας, τους μετανάστες και πρόσφυγες που χάσανε την ζωή τους, σφαγμένοι στο δρόμο για το μεροκάματο σαν τον Σαχζάτ Λουκμάν, κυνηγημένοι στα πογκρόμ όπως στο κέντρο της Αθήνας, είναι δικαίωση για τον  Παύλο Φύσσα και την οικογένεια του.

Είναι δικαίωση για όλους αυτούς τους αγωνιστές που έδωσαν όλα αυτά τα χρόνια ακούραστα και επίμονα την μάχη ενάντια στο φασιστικό κίνδυνο. Το αντιφασιστικό κίνημα, την ΚΕΕΡΦΑ, τα ιδια τα συνδικάτα που ενωτικά έπαιξαν κρίσιμο ρόλο  σε αυτή την μάχη. Στηριξαν τις πρωτοβουλίες και τις επιλογές για να πάρει ο αγώνας. τα συλλογικά και μαζικά χαρακτηριστικά που χρειαζόταν για να απομονώσουμε την ναζιστική οργάνωση και να συγκρουστούμε με τα τάγματα εφόδου, ανοιχτά στις γειτονιές, στους χώρους δουλειάς, στους δρόμους, συνολικά στην κοινωνία.

Συνεχίζουμε για να μετατραπεί πραγματικά αυτη η απόφαση σε φυλάκιση για τους ναζί της χρυσης αυγής. 

Παλεύουμε για να μην ξαναδυναμώσει κανένα φασιστικό μόρφωμα . Συγκρουόμαστε με τις ρατσιστικές πολιτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη, και της ΕΕ φρούριο, που ανοίγουν το δρόμο στα φασιστικά αποβράσματα. Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη μας στα ταξικά αδέλφια μας, τους μετανάστες εργάτες και τους πρόσφυγες.

Παλεύουμε για να ξηλώσουμε όλους αυτούς που στήριξαν και κάλυπταν τους ναζί, την ώρα που σπέρνανε φτώχεια και εξαθλίωση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου