Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

 Μετάθεση της απεργίας τις 3 Ιούνη

ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 10 ΙΟΥΝΗ
Η διοίκηση της ΓΣΕΕ στη σημερινή της συνεδρίαση (Δευτέρα 31/5), αποφάσισε να προχωρήσει σε 24ωρη απεργία την Πέμπτη 10 Ιούνη. Πρόκειται για μια απόφαση που δεν πήρε υπόψη της την απόφαση της ΑΔΕΔΥ του ΕΚΑ και δεκάδων Εργατικών Κέντρων, Ομοσπονδιών και σωματείων πανελλαδικά που ειχαν αποφασίσει για απεργία στις 3 Ιούνη.
Μετα απο αυτην την εξέλιξη τόσο η ηγεσία της ΑΔΕΔΥ, όσο και η ηγεσία του ΕΚΑ αποφάσισαν την μετάθεση της απεργίας για την Πέμπτη 10 Ιούνη.
Ο Συντονισμός Εργατικής Αντίστασης και το Συντονιστικό των Νοσοκομείων διαφωνούν με αυτην την σταση και αντιθέτως πρότειναν την πραγματοποίηση πανεργατικής απεργίας και στις 3 και στις 10 Ιούνη. Γιατί έτσι, με σκληρούς, ανυποχώρητους, απεργιακούς αγώνες μπορούμε να αναγκάσουμε τον Χατζηδάκη και όλη την κυβέρνηση να τους εμποδίσουμε να το φέρουν ακόμα και στη βουλή.
Γιατί η οργή των εργαζόμενων απέναντι στο αντεργατικό έκτρωμα του Χατζηδάκη έχει τη δύναμη να οργανωθεί και σε μία και σε δύο και σε όσες απεργιακές κινητοποιήσεις χρειαστεί για να στείλει το νομοσχέδιο και την ίδια την κυβέρνηση στα σκουπίδια.
ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ με όλες μας τις δυνάμεις την Πανεργατική απεργία στις 10 Ιούνη. Αξιοποιούμε την βδομάδα που προστέθηκε για να ξεσηκώσουμε ακόμα περισσότερους εργατικούς χώρους και γειτονιές. Οχι μονάχα για να γεμίσουν οι δρόμοι και οι πλατείες με δεκάδες χιλιάδες απεργούς, αλλα για να απαιτήσουμε απεργιακή κλιμάκωση απο τα συνδικάτα και όχι άλλες υπαναχωρήσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου