Δευτέρα, 1 Μαΐου 2017

επιτυχία της Πρωτομαγιάς, οργανώνουμε την πανεργατική 17 Μάη

Μετά την επιτυχία της Πρωτομαγιάς, 
οργανώνουμε 
την πανεργατική 17 Μάη
Συνέλευση Συντονισμού
Δευτέρα 8 Μάη, 6.30μμ ΕΚΑ
 Ο Συντονισμός ενάντια στα μνημόνια χαιρετίζει τις χιλιάδες των απεργών που βγήκαν στους δρόμους και διαδήλωσαν την Πρωτομαγιά σε όλες τις πόλεις και  έδωσαν έτσι ένα ισχυρό μήνυμα σε όσους ήθελαν την φετινή Πρωτομαγιά υποτιμημένη, και άμαζη.

Στην Αθήνα, τον Πειραιά, την Θεσσαλονίκη και σε κάθε  πόλη σε όλη την Ελλάδα, χιλιάδες εργαζόμενοι νεολαίοι μαζί με πρόσφυγες από  τα στρατόπεδα, τίμησαν την φετινή Πρωτομαγιά,  δείχνοντας ταυτόχρονα ότι η εργατική τάξη και η νεολαία έχει τη δύναμη  να σταματήσει το νέο μνημόνιο που φέρνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, να τσακίσει τον ρατσισμό και την φασιστική απειλή

Χαιρετίζουμε τους εκατοντάδες εργαζόμενους και νεολαίους που βρέθηκαν στην Αθήνα στην προσυγκέντωση του Συντονισμού στο Πολυτεχνείο και της ΚΕΕΡΦΑ. Εργαζόμενοι από νοσοκομεία, την ΕΡΤ, και άλλους εργατικούς χώρους, που διαδήλωσαν με τα πανό των σωματείων τους, πλάι πλάι με εκατοντάδες πρόσφυγες από την Μαλακάσα και το Ελληνικό. Το ίδιο έγινε και στον Πειραιά, στη συγκέντρωση  που οργάνωσε ο Εργατικός Ταξικός Συντονισμός Πειραιά που διαδήλωσαν μαζί εργατικά σωματεία και δεκάδες πρόσφυγες από το Σχιστό.  

Οι διαδηλώσεις για την Πρωτομαγιά έγιναν βήμα για να οργανώσουμε την Πανεργατική Απεργία στις 17 Μάη, ενάντια στο νέο βάρβαρο μνημόνιο που ετοιμάζεται να φέρει ο κυβέρνηση. Από αύριο σε κάθε χώρο δουλειάς, με το αέρα των πετυχημένων Πρωτομαγιάτικων συγκεντρώσεων, χρειάζεται να σημάνει συναγερμός. Με συνελεύσεις, εξορμήσεις, περιοδείες, συσκέψεις οργανώνουμε την πανεργατική απεργία ενάντια σε μνημόνια, ρατσισμό και νεοναζί.

Για την οργάνωση της Πανεργατικής απεργίας ο Συντονισμός ενάντια στα μνημόνια οργανώνει συνέλευση την Δευτέρα 8 Μάη στις 6μμ στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου